Top 10 managementboeken 2021

Hieronder vind je onze selectie van de top 10 beste managementboeken 2021 en zelfhulpboeken!

Top 10 managementboeken 2021

1. Focus AAN/UIT

1. Focus AAN/UIT

In dit boek ontdek je welke vier concentratielekken er zijn en hoe je deze dicht. Het effect is dat je weet hoe je Focus AAN kunt zetten, je kunt afsluiten van alle prikkels om je heen en in productieve flow kunt komen.

Ook ontdek je hoe je Focus UIT zet, zodat je echt los komt van alle todo's. Dit maakt het bijvoorbeeld makkelijker om in slaap te vallen.

Het boek is een combinatie van de nieuwste inzichten uit de neuropsychologie, gecombineerd met de ervaring die we hebben in het begeleiden van topsporters, ondernemers en kenniswerkers.

Klik hier voor de beste prijs!

Auteur: Mark Tigchelaar, Oscar de Bos
EAN: 9789000359691
Datum van verschijning: april 2019

2. Eén fan per dag

2. Eén fan per dag

Met 'gewoon' tevreden klanten schiet je weinig op. Wat je wilt, zijn fans. Want fans bevelen je aan bij anderen, zijn trouw en minder prijsgevoelig, denken graag met je mee en hebben het beste met je voor. Om van klanten fans te maken, moet je hun verwachtingen overtreffen. Dat klinkt misschien simpel, maar dat is het allesbehalve. Omdat het in veel organisaties geen dagelijkse gewoonte is.

In dit boek laat bestsellerauteur Jos Burgers op een prikkelende manier zien hoe je daar verandering in brengt. Aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden beschrijft hij hoe je elke dag weer het verschil kunt maken in het contact met de klant. Niet door de bedrijfsvoering aan te passen, zoals vaak wordt gedacht, maar door ogenschijnlijk kleine dingen. Want als je iemands dag bijzonder weet te maken door een simpel gebaar, wat extra aandacht of een goed advies, heb je er gegarandeerd een fan bij!

Klik hier voor de beste prijs!

Auteur: Jos Burgers
EAN: 9789089653291
Datum van verschijning: februari 2017

3. De kleine Covey

3. De kleine Covey

'De zeven eigenschappen van effectief leiderschap' van Stephen Covey is al 25 jaar een klassieker. Het is het perfecte boek voor mensen die meer sturing aan hun leven willen geven. Covey-kenners Jan Kuipers en Ben Tiggelaar brengen een heldere samenvatting van dit meesterwerk, getiteld 'De kleine Covey', zodat je een eerste stap kunt zetten naar een leven met meer grip en succes. Of je nu betere keuzes wilt maken, jezelf en anderen beter wilt begrijpen of weerbaarder wilt worden in deze hectische tijden.

Klik hier voor de beste prijs!

Auteur: Jan Kuipers, Ben Tiggelaar
EAN: 9789047008903
Datum van verschijning: oktober 2015

4. Start With Why

4. Start With Why

Een perfect boek voor iedereen met een leidinggevende functie. In Start With Why wordt beschreven hoe je als leider mensen kan inspireren om actie te ondernemen.

Klik hier voor de beste prijs!

Auteur: Simon Sinek
EAN: 9780241958223
Datum van verschijning: januari 2011

5. Waking Up

5. Waking Up

'Het huidige moment' is een gids voor iedereen die op zoek is naar spiritualiteit zonder religie. Het is een pleidooi voor mindfulness en meditatie als rationele oefening op basis van neurowetenschap en psychologie. In dit boek toont Sam Harris dat er bij het begrijpen van de realiteit meer komt kijken dan wetenschap en seculiere cultuur doorgaans erkennen. De manier waarop we aandacht geven aan het huidige moment bepaalt in grote mate de kwaliteit van ons leven.

Klik hier voor de beste prijs!

Auteur: Sam Harris
EAN: 9781784160029
Datum van verschijning: september 2015

6. Niet te breken

6. Niet te breken

De best getrainde militair van Nederland vertelt wat hij heeft meegemaakt én wat hij daarvan heeft geleerd en helpt je zo met jouw persoonlijke ontwikkeling.

Hij had de mooiste baan, de ultieme jongensdroom: teamleider bij de Special Forces. Vechten, schieten, duiken, uit vliegtuigen springen, uit onderzeeboten ontsnappen. Een James Bond-film maar dan echt. Na een succesvolle carrière van zestien jaar vertelt Sander Aarts, de best getrainde militair van Nederland, wat hij allemaal heeft meegemaakt én wat hij daarvan heeft geleerd.

Klik hier voor de beste prijs!

Auteur: Sander Aarts
EAN: 9789022586518
Datum van verschijning: juni 2019

7. Het grote gevecht

7. Het grote gevecht

Bedrijven die niet bijdragen aan een betere wereld hebben geen bestaansrecht. Ze moeten zich op het goede richten, de wereld beter maken, het geld komt dan vanzelf. Na de door hebzucht en overmoed gekenmerkte crisis van 2008 wordt deze boodschap van de nieuwe CEO van Unilever met gejuich ontvangen. Onverbiddelijk en onvermoeibaar legt Paul Polman uit: multinationals als Unilever spelen een hoofdrol in het uitbannen van armoede en het aanpakken van het klimaatprobleem.

Dit is het grote gevecht om de ziel van het kapitalisme. Maar de moedige pionier loopt zo ver voor de troepen uit dat ‘zijn’ duurzame Unilever in 2017 dreigt te worden opgeslokt door concurrent KraftHeinz. Na deze ‘bijna-doodervaring’ gaat Polman op zoek naar een veilige haven voor zijn experiment. Door dagkoersen geregeerde Britse aandeelhouders en Nederlandse politici versperren de slecht luisterende ‘CEO-priester’ de weg. Zijn poging om er eindelijk echt één bedrijf van te maken met één hoofdkantoor in Nederland, mislukt op dramatische wijze.

Klik hier voor de beste prijs!

Auteur: Jeroen Smit
EAN: 9789044634716
Datum van verschijning: oktober 2019

8. Rich Dad Poor Dad

8. Rich Dad Poor Dad

In Rich Dad, Poor Dad vertelt Robert Kiyosaki over hoe hij met twee vaders opgroeide toen hij jong was. De ene was rijk en de ander arm. Zijn eigen echte vader was zeer hoog opgeleid en had fantastisch werk, alleen leek hij ALTIJD met zijn financiën te worstelen en kwam altijd geld tekort. De tweede vader, de vader van zijn beste vriend had een totaal andere kijk op geld. Hij had slechts de lagere school afgemaakt en bezat dus niet het ‘voordeel’ van een goede opleiding als dat Roberts’ echte vader had.

Het grote verschil was dat de tweede vader rijk was. Robert vertelt door het boek heen hoe hij is opgegroeid en vergelijkt alle verschillende filosofieën, ideeën en informatie die hij destijds kreeg wat betreft geld. Hij laat zien wat de mening was van beide vaders en laat zien hoe dat meehelpt of juist tegenwerkt als het gaat om je financiën.

Rich Dad, Poor Dad laat vervolgens oplossingen zien over HOE je wél rijk wordt en wat je daarvoor moet doen.

Klik hier voor de beste prijs!

Auteur: Robert Kiyosaki, Zack Bowman
EAN: 9781612680194
Datum van verschijning: april 2017

9. 365 Dagen Succesvol

9. 365 Dagen Succesvol

Met het lezen van 365 dagen succesvol is het beste, succesvolste en gelukkigste jaar van je leven officieel van start gegaan! In kleine, praktische stapjes neemt dit handboek je mee naar jouw eigen succes. Je zal in staat blijken dingen te realiseren die je niet eerder voor mogelijk had gehouden.
David de Kock en Arjan Vergeer ontwikkelden deze succesformule op basis van de praktische ervaring van duizenden mensen en belangrijke inzichten op het gebied van de psychologie, (persoonlijk) leiderschap en management. Aan de hand van onder meer eenvoudige en uitdagende opdrachten, anekdotes en voorbeelden, maak je met 365 dagen succesvol in een jaar tijd jouw reuzensprong naar succes!

Klik hier voor de beste prijs!

Auteur: David de Kock, Arjan Vergeer
EAN: 9789000361519
Datum van verschijning: december 2017

10. The Seven Habits of Highly Effective People

10. The Seven Habits of Highly Effective People

Toen het voor het eerst werd uitgegeven in 1989 was The 7 Habits of Highly Effective People bijna meteen een bestseller werd het al snel een belangrijk boek in dit vakgebied. Met wereldwijd sinds de publicatie meer dan 25 miljoen exemplaren verkocht in meer dan 40 talen, blijft dit boek miljoenen lezers helpen om effectiever te worden in zowel hun persoonlijke als professionele leven.

Dit is een van die zeldzame boeken die gelezen worden door presidenten, CEOs, opvoeders en individuen over de hele wereld. Niet alleen om hun zaken en carrières te verbeteren, maar ook om te leven met integriteit, service, waardigheid en success in elk aspect van hun leven. Het boek heeft een onmiskenbaar effect gehad gedurende de afgelopen 25 jaar – en zal ongetwijfeld voor nog vele jaren invloedrijk zijn.

Klik hier voor de beste prijs!

Auteur: Stephen R. Covey
EAN: 9781476740058
Datum van verschijning: november 2013

© 2021 booksformanagers.nl - beste managementboek 2021 - Kijk ook eens op https://www.hardloopgear.nl